افتتاح چهلمین واحد تولید پوره، کنسانتره و رب آذربایجان غربی
کارخانه تولید انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی ۹ هزار تنی شرکت بارسو، امروز با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح و به بهره برداری رسید.
برای راه اندازی این واحد تولیدی ۸ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی شده است.
شرکت بارسو تولید کننده انواع کنسانتره میوه تازه به ظرفیت ۵ هزار تن در سال با جذب مواد خام اولیه به ظرفیت ۳۵ هزار تن در سال، پوره میوه به ظرفیت ۳ هزار تن در سال با ظرفیت جذب مواد خام به ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال و رب گوجه فرنگی به ظرفیت یکهزار تن با جذب مواد خام ۸ هزارتن در سال در زمینی به زیر بنای ۴ هزار متر مربع درروستای قره آغاج شهرستان ارومیه واقع شده است.
در حال حاضر در استان آذربایجان غربی، تعداد ۴۰ واحد تولید کنسانتره میوه، پوره و رب گوجه فرنگی با ظرفیت جذب مواد خام یک میلیون و ۸۲۰ هزار تن و ظرفیت تولید ۳۲۶ هزار تن مشغول فعالیت هستند که این واحدهای تولیدی قادر به فرآوری انواع میوه، گوجه فرنگی و تبدیل به محصول صادراتی است.
در سال های گذشته بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب زیردرختی در حاشیه جادهها دپو شده و به مرور زمان از بین رفته و فاسد میشدند و درضمن خرید از کشاورزان نیز بصورت انحصاری و با تعیین قیمت پایین از سوی کارخانه انجام میشد، اما در حال حاضر احداث واحدهای جدید، باعث ایجاد حالت رقابتی در خرید مواد اولیه و کاهش ضرر و زیان وارده به کشاورزان شده است.
بیشتر محصولات تولیدی از طریق کشور ترکیه به مقاصد کشورهای اروپایی حمل و صادر میشود و توسعه چنین واحدهای تولیدی منجر به تولید محصولی صادراتی و ارز آور برای کشور میشود.
وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه، روز جمعه مورخه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۳ به استان آذربایجان غربی سفر کرد که بازدید از پتانسیل ها، افتتاح پروژههای کشاورزی و دیدار با نخبگان و فعالان بخش کشاورزی از جمله برنامههای سفریک روزه وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه به این استان بود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید